ACTIVITATS

TAULA DE L'ESPECTADOR - MARÇ 2017

LA SECA ESPAI BROSSA

INFORMACIÓ

ABANS QUE ARRIBI L'ALEMANY

Del 8 de març al 2 d'abril de 2017

Júlia, una dona d’una seixantena d’anys, acaba de ser diagnosticada amb la malaltia d’Alzheimer. La imminència del desenvolupament de la malaltia, així com les reaccions de la seva família i coneguts, la conduiran, després del terrabastall emocional que suposa una notícia com aquesta, a prendre una sèrie de decisions imprescindibles per tal de viure plenament el temps de consciència que li resti.

ACTIVITATS
Divendres 10 de març.
COL·LOQUI POSTFUNCIÓ
En acabar la representació col·loqui amb la companyia.

PROTESTA
Del 9 de març al 2 d'abril de 2017

Escrita un any després de Carta 77, abans que Havel fos empresonat, el text ens presenta la conversa entre Vanek i Stanek, un antic amic escriptor, que ha assimilat el règim polític totalitari i té una bona posició en el món de la cultura. Després d'una bona dosi d'hipocresia, Stanek revela a Vanek l'objectiu real pel qual l'ha convidat: el favor que necessita d'un "dissident de professió" acostumat a comprometre's. La resposta de Vanek farà que Stanek es trobi atrapat entre el benefici personal i la mala consciència.

Aquesta obra va ser prohibida pels governs stalinistes i es va convertir en un autèntic objecte de culte clandestí entre els cercles de la cultura txeca dels últims trenta anys. Constitueix un testimoni únic de la crisi de l'home immers en un sistema basat en l'atropellament de les llibertats.

ACTIVITATS
Dimecres 15 de març.
COL·LOQUI POSTFUNCIÓ
En acabar la representació, col·loqui amb la companyia, i l'equip de "Vernissatge" que va fer temporada a El Maldà.

Dimecres 22 de març.
COL·LOQUI POSTFUNCIÓ
En acabar la representació, col·loqui amb la companyia, i Josep Monserrat, degà de la facultat de filosofia de la Universitat de Barcelona i president de la Societat Catalana de Filosofia​.

 

I A MÉS.. XERREM AMB JOSEP MARIA RIBAUDÍ

15 de març a les 18:30h
Apassionat del teatre, Josep Maria Ribaudí escriu i recomana sobre teatre a Teatre Barcelona i al seu Bloc. Et convidem a passar una tarda amb ell i parlar sobre la nostra programació i sobre la programació teatral barcelonina. Si t’animes a compartir una estona teatral amb nosaltres escriu-nos a taulaespectador@gmail.com.