MAG FEST BARCELONA: EL RUBIN + XAVIER TAPIAS

La Seca Espai Brossa és una de les seus del primer Festival Internacional de Màgia de Barcelona, Mag Fest

SALA

Joan Brossa

DATES

Divendres 7 i dissabte 8 d'abril de 2017

HORARIS I PREUS

Horari 20.30 h

Preu 25 €

Durada 1h 10min

SINOPSI

Mag Fest Barcelona reunirà per primera vegada en un mateix escenari els millors mags del món. Barcelona viurà el seu moment més màgic amb actuacions dels millors mags internacionals en diferents llocs de la ciutat, actuacions solidàries i la gala en el Teatre Victòria que sorprendrà al públic i consolidarà Barcelona com la capital del món de la Màgia. A la fi Barcelona serà la “Ciutat Màgica”.

CURRÍCULUMS EL RUBIN i XAVIER TAPIAS

Per primera vegada junts en un mateix escenari, Xavi Tapias i Adam Rubin, dos mags molt diferents que uniran forces per deixar-nos bocabadats. 

ADAM RUBIN "El RUBIN" (EUA)

El Rubin és un artista visual, escriptor i mag underground, va aprendre castellà mirant "Betty La Fea" a la seva ciutat natal, Nova York. Allà és un reconegut inventor de puzles, trencacloques i objectes impossibles. Alguns dels mags més populars d'Estats Units, i un d'Espanya, han presentat vàries de les seves creacions en televisió. La màgia de El Rubin és ingeniosa, sorprenent i imprevisible, amb idees originals i allunyades dels estereotips del mag convencional. El seu espectacle "6 1/2 Magic in a Basement" ha estat representat durant dos anys en el teatre Annoyance de Noya York amb gran èxit. Aquesta és la primera vegada que El Rubin actuarà al nostre país. A més, El Rubin és un reconegut escriptor. Els seus llibres són New York Times best sellers i han venut més d'un milió de còpies arreu del món.

XAVIER TAPIAS (Barcelona)

És un mag inventor i creador d'autòmates. Realitza un dels actes més sorprenents dels darrers anys, amb el que ha obtingut nombrosos premis internacionals com el Mandrake d'Or a Paris o la Vareta Màgica de Plata a Monte Carlo.

Xavi s'ha convertit en un dels mags espanyols més internacionals, en la seva actuació fa servir tot tipus de materials i construeix amb ells alguna cosa inesperada, màgica i sorprenent. Sense dubte, Xavi és un dels mags més creatius i ho demostra en cadascuna de les seves actuacions. Màgia visual i tecnològica plena d'emoció i impacte.