CICLE DE TEATRE VERBATIM: NO M'OBLIDEU MAI

Cia. Sala La Planeta

SALA

Palau i Fabre

DATES

Del 16 al 27 de maig de 2018

ESTRENA: 16 de maig de 2018

SINOPSI

El suïcidi ha estat, al llarg de la història, una mort rebutjada i estigmatitzada. La paraula suïcidi continua sent un tabú en la nostra societat. I encara més quan es parla de suïcidi en joves i menors, malgrat que, a Espanya, el suïcidi és la primera causa de mort entre el jovent, superant els accidents de trànsit.

Plataformes i jocs d’Internet com la Balena Blava han posat el tema sobre la taula. Però, com explica el psicòleg Jaume Funes: "El que ens hauria de preocupar no són els casos de la "Balena". Continuaran sent pocs. El que ens hauria de preocupar és per què aquestes vides ensopides d'aquests adolescents els obliguen a buscar reptes o per què veritablement hi ha molts adolescents que posen fi a la seva vida, per què no troben sentit a la vida. Això és el que ens hauria de preocupar, perquè no els mirem, no els observem, no els escoltem...".

I això és el que hem pretès amb la nostra recerca i, esperem, amb la nostra obra: donar veu a aquests joves perquè els puguem mirar, escoltar i, potser, entendre’ls. Perquè potser puguem trobar una resposta a la següent pregunta: què impulsa a una persona que té tota la vida per davant a matar-se?

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Marta Montiel i Elies Barberà, amb la col·laboració d'Edu Vásquez.

Dramatúrgia i direcció: Llàtzer Garcia.

Música i il·luminació: Lluís Robirola.

Coordinació: Ferran Joanmiquel.

Producció: Mithistòrima Produccions s.l. /Sala La Planeta.

Amb el suport de l'ICEC, la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Girona

 

Espectacle en català

HORARIS I PREUS

Horaris De dimecres a dissabte 20.00 h i diumenge 18.00 h

Preu Dimecres i dijous 10€.  Divendres, dissabte i diumenge 17€. 

Durada 70 min

XARXES SOCIALS

 #nomoblideumai

ENTRADES